Vilkår for produktbeskrivelser

Produkt- og produsentbeskrivelser på Grooming.no er skrevet med formål om å gi deg som forhandler av produktene god informasjon.

Produkt- og produsentbeskrivelser kan kopieres til disse formålene:

  • Informasjon i butikker og salonger.
  • Kampanjer, flyers, plakater og annet i butikker og salonger.
  • Innlegg i sosiale medier og lignende.

Produkt- og produsentbeskrivelser skal ikke brukes til disse formålene:

  • Kopiert inn i nettbutikker.

Ved brudd på disse vilkårene forbeholder vi oss retten til å nekte levering og avslutte kundeforholdet.

Hvorfor har vi disse vilkårene?

  • Vi ønsker at butikker og salonger skal ha gode vilkår og muligheter for salg også i fremtiden. Vi kan derfor ikke tillate direkte kopiering av produkt- og produsentbeskrivelser på nett av rene nettbutikker.
  • Duplikatbeskrivelser går utover alle sine søkeresultater på nett dersom produkttekster kopieres direkte. Derfor er det også i din interesse å skrive egne produkttekster.

La deg gjerne inspirere av vår informasjon, men bruk tid på egne beskrivelser. Dette vil gagne din butikk og føles mer personlig for dine kunder.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt dette. Takk!

Disse vilkårene gjelder fra 30.09.17.

Ta vare på dine beste kunder

Visste du at lojale kunder utgjør mer enn 60% av inntektene dine? Bak vårt lojalitetsprogrammet ligger det unik innsikt og smart programvare som gjør at du endelig kan være sikker på at kundene er interessert i å motta kommunikasjon fra deg. Finn dine unike segmenter og kombiner eksempelvis demografi og kjøpsdata for å kommunisere treffsikkert.

Dine lojalitetsmedlemmer behøver ikke huske et medlemskort. Kundenes fordeler er direkte knyttet til deres eksisterende betalingskort. De kan også automatisk motta digitale kvitteringer.

I et frisør og barbershopmarked som er konkurranseutsatt er det viktig å sørge for gjenbesøk. Retunerende kunder er verdifullt for din salong og bør bli anerkjent for sin lojalitet. Med vårt lojalitetsprogram kan du sette opp eksklusive tilbud og insentiver for å skape en lojal kundebase.

Fordeler for deg som salong

Økt omsetning

Med et effektivt lojalitetsprogram kan du indentifisere, følge opp og selge mer til de kundene som blir langsiktige kilder til økt omsetning. De bedriftene som skjønner dette bruker bevisst ressurser på kundelojalitet, fordi de ser det som den største driveren for økt omsetning.

Økt engasjement
Bedre kommunikasjon med kunder
Nøyaktig resultatmåling

Fordeler for dine kunder i salongen

Enkel registrering

Enkel registrering

Som medlem registrerer kunden seg enkelt én gang, deretter kjenner systemet kunden igjen automatisk når de handler i salongen din.

Automatisk bonus på sine kjøp

Automatisk bonus på sine kjøp

Hva er en bedre indikasjon på interesse enn faktisk kjøpshistorikk og handlemønster? Kundene dine kan få fordeler i transaksjonsøyeblikket, tjene bonuser og motta gavekort.

Skreddersydde tilbud

Skreddersydde tilbud

Lojalitetsprogrammet samler automatisk data, slik at din salong kan være relevant og presis i kommunikasjon. Dette gjør at du kan kommunisere riktig budskap på riktig tidspunkt og gi kunden skreddersydde tilbud.