Lojalitet

Ta vare på dine beste kunder

Visste du at lojale kunder utgjør mer enn 60% av inntektene dine? Bak vårt lojalitetsprogrammet ligger det unik innsikt og smart programvare som gjør at du endelig kan være sikker på at kundene er interessert i å motta kommunikasjon fra deg. Finn dine unike segmenter og kombiner eksempelvis demografi og kjøpsdata for å kommunisere treffsikkert.

Dine lojalitetsmedlemmer behøver ikke huske et medlemskort. Kundenes fordeler er direkte knyttet til deres eksisterende betalingskort. De kan også automatisk motta digitale kvitteringer.

I et frisør og barbershopmarked som er konkurranseutsatt er det viktig å sørge for gjenbesøk. Retunerende kunder er verdifullt for din salong og bør bli anerkjent for sin lojalitet. Med vårt lojalitetsprogram kan du sette opp eksklusive tilbud og insentiver for å skape en lojal kundebase.

Fordeler for deg som salong

Økt omsetning

Med et effektivt lojalitetsprogram kan du indentifisere, følge opp og selge mer til de kundene som blir langsiktige kilder til økt omsetning. De bedriftene som skjønner dette bruker bevisst ressurser på kundelojalitet, fordi de ser det som den største driveren for økt omsetning.

Økt engasjement
Bedre kommunikasjon med kunder
Nøyaktig resultatmåling

Fordeler for dine kunder i salongen

Enkel registrering

Enkel registrering

Som medlem registrerer kunden seg enkelt én gang, deretter kjenner systemet kunden igjen automatisk når de handler i salongen din.

Automatisk bonus på sine kjøp

Automatisk bonus på sine kjøp

Hva er en bedre indikasjon på interesse enn faktisk kjøpshistorikk og handlemønster? Kundene dine kan få fordeler i transaksjonsøyeblikket, tjene bonuser og motta gavekort.

Skreddersydde tilbud

Skreddersydde tilbud

Lojalitetsprogrammet samler automatisk data, slik at din salong kan være relevant og presis i kommunikasjon. Dette gjør at du kan kommunisere riktig budskap på riktig tidspunkt og gi kunden skreddersydde tilbud.