Velkommen til IGH Design!

Er visuell identitet viktig for salongen deres? Hos IGH spesialiserer vi oss i skreddersydde logo, web, og meny design løsninger for din salong!

Se våre tilbud!
Velkommen til IGH Design!
Web Design

Web Design

Mange bruker mye tid på å tørke støv og pynte butikkhyllene sine, men lar deres viktigste butikkvindu som gjerne står for over 80 % av omsetningen i sin salong stå stille. Vi hjelper deg med å skinne like mye på nett som du gjør i salongen med gunstige pakker fra vår In-house designer.

Logo Design

Logo Design

Logo er ansiktet til salongen deres og kan printes på alle flater! Hos IGH designer vi unike logoer basert på kundens verdier, mål, og tilbakemelding.

Meny Design

Meny Design

Hos IGH designer vi brukervennlige og oversiktlige menyer i tråd med salongens visuelle identitet! Ved hjelp av tekst, bilder, og farger komponerer vi flotte meny design for salongen som kan sendes direkte til print!

Møt vår designer!

Philip er en freelance-erfaren og dyktig visuell kommunikatør, og har en bredt spekter av ekspertise i ulike design løsninger som merkevarekommunikasjon, plakat design, ikonografi, animasjon, typografi, og mye mer!

Vi gleder oss til å designe for dere!