Velkommen til IGH Design!

Er visuell identitet viktig for salongen deres? Hos IGH spesialiserer vi oss i skreddersydde logo, web, og meny design løsninger for din salong!

Se våre tilbud!
Velkommen til IGH Design!

Meny Design

Hos IGH designer vi brukervennlige og oversiktlige menyer i tråd med salongens visuelle identitet! Ved hjelp av tekst, bilder, og farger komponerer vi flotte meny design for salongen som kan sendes direkte til print!

Web Design

Mange bruker mye tid på å tørke støv og pynte butikkhyllene sine, men lar deres viktigste butikkvindu som gjerne står for over 80 % av omsetningen i sin salong stå stille. Vi hjelper deg med å skinne like mye på nett som du gjør i salongen med gunstige pakker fra vår In-house designer.

Logo Design

Logo er ansiktet til salongen deres og kan printes på alle flater! Hos IGH designer vi unike logoer basert på kundens verdier, mål, og tilbakemelding.

Ofte stilte spørsmål!

Hvorfor er det viktig med bra design?

Design kan gi et løft til enhver salong ved å øke kundeopplevelse, gjøre salongen synligere, og gi god tilgjengelighet på nett. Hos oss gir vi salongen deres et moderne uttrykk som skiller deg ut fra mengden!

Kan jeg endre mitt nåværende design?

Ja, det kan du! Vi har ulike tilbud på redesign, oppussing, eller andre elementer du skulle ha bruk for. Vi tar gjerne det dere allerede har i bruk når vi designer for dere.

Hvordan sender dere ferdigstilte prosjekter?

Vi bruker ulike filformater til ulike løsninger. Disse filformatene sender vi til dere via e-post. Når det gjelder nettside, vil endringene vi gjør oppdateres automatisk. Så her trengs det ingen filer.

Vi gleder oss til å designe for dere!

Møt vår designer!

Philip er en freelance-erfaren og dyktig visuell kommunikatør, og har en bredt spekter av ekspertise i ulike design løsninger som merkevarekommunikasjon, plakat design, ikonografi, animasjon, typografi, og mye mer!