5 Gode Grunner Til Å Velge In Good Hands!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus auctor iaculis purus eu malesuada. Cras euismod ipsum at dolor vehicula, at efficitur justo pellentesque. Integer nec libero velit. Nullam finibus ante dui, nec fringilla justo suscipit quis. Quisque leo quam, feugiat eu tincidunt vitae, luctus ut mi.

1. Få direkte kontakt med oss!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus auctor iaculis purus eu malesuada. Cras euismod ipsum at dolor vehicula, at efficitur justo pellentesque.

2. Gode Oppstartspakker

100 % fornøyd garanti!
Risikofri oppstart - Ingen faktura før du er fornøyd

3. Egen forhandlingsportal

Bransjeledende forhandlingsportal gjør bestillinger til en lek.

4. Våre educators står til rådighet!

Education, education, education!

In Good Hands setter kunnskap og ekspertise i fokus. Vi tilbyr et stadig utvidet kurs opplegg til alle våre kunder med både fysisk og digital tilstedeværelse.

5. IGH Warranty

Utvidet IGH garanti på alle dine ustyrskjøp.

MarleneFrisør hos Hildes Salong AS

Først og fremst falt vi for IGH fordi vi syntes de skiller seg ut, er nytenkende og kan tilby mye interessant. Da vi ble kjent med teamet merket vi at det ble ennå mer aktuelt å samarbeide med dem. Teamet på IGH er personlige, serviceinnstilte og flinke på å følge opp. De har laget en ny og modernisert logo for oss, og hjulpet oss med en ny og oppdatert hjemmeside. IGH har inspirert oss til å starte med nyhetsbrev som vi starter med månedlig fra januar. Vi ble også fort begeistret for milk_shake! Vi syntes hvert enkelt produkt leverer noe unikt, både på pleie og styling. Det er en glede å samarbeide med IGH og kunne tilby kundene våre litt rimeligere produkter i toppklasse!

Send mail til hei@ingoodhands.no eller send oss en melding under!