Velkommen til In Good Hands!

Les mer om hva våre herlige kunder sier om oss eller trykk på knappen under om du ønsker å dypdykke i vårt utvalg.

Se 2023 katalogen til Milk_Shake her
Velkommen til In Good Hands!

Økt varesalg hos jentene på Hildes salong

Rimeligere produkter som passen en hver enkelt bidro til økt varesalg. Milk_Shake er kjent for å levere det ypperste av kvalitet til en overkommelig pris med sin veiledende pris midt mellom 2 og 300 kroners merket. Dette falt godt i smak hos kundene til Hildes og har snudd trenden fra handling på nett til handling

Strålende fornøyde kunder hos Your TIme

Mange bruker mye tid på å tørke støv og pynte butikkhyllene sine, men lar deres viktigste butikkvindu som gjerne står for over 80 % av omsetningen i sin salong stå stille. Vi hjelper deg med å skinne like mye på nett som du gjør i salongen med gunstige pakker fra vår In-house designer.

Føhnix fikk full makeover!

Total forvandling hos denne flotte gjengen i Ulsteinvik. Etter et års samarbeid med IGH fikk salongen en full restaurasjon og kundene føle på en ny og velduftende atmosfære med Milk_Shake produkter.

Hils på vår Head Educator Weni

For to år siden, tok hun steget fra frisørsalongen til sin viktige rolle hos oss! 💇🏼‍♀️
Som educator reiser hun verden rundt og møter våre fantastiske kunder hvor hun holder både kurs og foredrag! 🌟

Er det noen som virkelig står på for å sørge for at kundene har alt fra produkter til kunnskap om fargeteknikker- så er det denne dama!

Hun har en fantastisk kompetanse og gir hele bedriften et stort faglig løft👏🏼
Med sitt nydelige vesen og humør lyser hun opp hverdagen til både oss og våre kunder. 

Ofte stilte spørsmål!

Hvorfor er det viktig med bra design?

Design kan gi et løft til enhver salong ved å øke kundeopplevelse, gjøre salongen synligere, og gi god tilgjengelighet på nett. Hos oss gir vi salongen deres et moderne uttrykk som skiller deg ut fra mengden!

Kan jeg endre mitt nåværende design?

Ja, det kan du! Vi har ulike tilbud på redesign, oppussing, eller andre elementer du skulle ha bruk for. Vi tar gjerne det dere allerede har i bruk når vi designer for dere.

Hvordan sender dere ferdigstilte prosjekter?

Vi bruker ulike filformater til ulike løsninger. Disse filformatene sender vi til dere via e-post. Når det gjelder nettside, vil endringene vi gjør oppdateres automatisk. Så her trengs det ingen filer.