Om Grooming.no

Ønsker du å tilby barbering i din salong, eller vil du berike butikken din med en smakfull hylle herreprodukter? Vi har utvalget som selger!

Grooming.no har 12 års erfaring med å tilby det beste til hår, skjegg og hud og distribuerer i dag til over 600 forhandlere. Vi leverer anerkjente merker fra England, Italia, Tyskland, USA og Japan - enten det er tradisjonsrike såpemakere eller hypermoderne parfymerier som interesserer! I tillegg fører vi attraktivt salongutstyr som hever opplevelsen i din salong.

Vi sender alle ordre raskt fra vårt lager i Oslo. Vårt salgsteam hjelper deg å finne riktig utvalg og displayløsninger, og du kan plassere akkurat så store eller små ordre du vil. NB: Med våre merkevarer slipper du å konkurrere med dumpingpriser på nett

  • Norges beste utvalg innen grooming
  • Rask levering fra eget lager i Oslo
  • Brukervennlig forhandlerportal
  • Serviceinnstilt salgsteam
  • Skreddersydd profilering
  • Ingen minimumsordre
  • Konkurransedyktige priser

  Ønsker du å bli kunde?

  Ta kontakt på hei@grooming.no eller ring Lars på +47 911 99 100!

  Ta vare på dine beste kunder

  Visste du at lojale kunder utgjør mer enn 60% av inntektene dine? Bak vårt lojalitetsprogrammet ligger det unik innsikt og smart programvare som gjør at du endelig kan være sikker på at kundene er interessert i å motta kommunikasjon fra deg. Finn dine unike segmenter og kombiner eksempelvis demografi og kjøpsdata for å kommunisere treffsikkert.

  Dine lojalitetsmedlemmer behøver ikke huske et medlemskort. Kundenes fordeler er direkte knyttet til deres eksisterende betalingskort. De kan også automatisk motta digitale kvitteringer.

  I et frisør og barbershopmarked som er konkurranseutsatt er det viktig å sørge for gjenbesøk. Retunerende kunder er verdifullt for din salong og bør bli anerkjent for sin lojalitet. Med vårt lojalitetsprogram kan du sette opp eksklusive tilbud og insentiver for å skape en lojal kundebase.

  Fordeler for deg som salong

  Økt omsetning

  Med et effektivt lojalitetsprogram kan du indentifisere, følge opp og selge mer til de kundene som blir langsiktige kilder til økt omsetning. De bedriftene som skjønner dette bruker bevisst ressurser på kundelojalitet, fordi de ser det som den største driveren for økt omsetning.

  Økt engasjement
  Bedre kommunikasjon med kunder
  Nøyaktig resultatmåling

  Fordeler for dine kunder i salongen

  Enkel registrering

  Enkel registrering

  Som medlem registrerer kunden seg enkelt én gang, deretter kjenner systemet kunden igjen automatisk når de handler i salongen din.

  Automatisk bonus på sine kjøp

  Automatisk bonus på sine kjøp

  Hva er en bedre indikasjon på interesse enn faktisk kjøpshistorikk og handlemønster? Kundene dine kan få fordeler i transaksjonsøyeblikket, tjene bonuser og motta gavekort.

  Skreddersydde tilbud

  Skreddersydde tilbud

  Lojalitetsprogrammet samler automatisk data, slik at din salong kan være relevant og presis i kommunikasjon. Dette gjør at du kan kommunisere riktig budskap på riktig tidspunkt og gi kunden skreddersydde tilbud.