5 gode grunner til å velge In Good Hands!

In Good Hands Co. er en holistisk & bevisst leverandør og educator av hår- og hudprodukter til menn og kvinner. Vi har 12 års erfaring og distribuerer i dag til over 300 forhandlere. Vi leverer anerkjente merker fra England, Italia, Tyskland, USA og Japan - I tillegg fører vi attraktivt salongutstyr som hever opplevelsen i din salong.

1. Få direkte kontakt med oss!

Med både mennesker og miljø i fokus bistår vårt team våre partnere i å skape og opprettholde en helhetlig opplevelse i sine salonger. IGH består av dyktige educators-, salong-, produkt-, og salgseksperter som jobber hver dag for å yte den beste kunde-behandlingen i bransjen.

Hos oss er du-In Good Hands!

2. Gode Oppstartspakker

Vi er så trygge på kvaliteten og etterspørselen av våre fantastiske produkter. Derfor leverer vi testpakker med 100 % fornøyd garanti!

Risikofri oppstart - Ingen faktura før du er fornøyd

3. Egen forhandlingsportal

Bransjeledende forhandlingsportal gjør bestillinger til en lek. Vi hjelper deg fra A til Å gjennom hele prosessen, og sørger for å gi deg den innsikten du trenger for å gjøre gode beslutninger når det kommer til type produkter og bruk.

4. Våre educators står til rådighet!

Education, education, education!

In Good Hands setter kunnskap og ekspertise i fokus. Vi tilbyr et stadig utvidet kurs opplegg til alle våre kunder med både fysisk og digital tilstedeværelse.

5. IGH Warranty

Utvidet IGH garanti på alle dine ustyrskjøp.

MarleneFrisør hos Hildes Salong AS

Først og fremst falt vi for IGH fordi vi syntes de skiller seg ut, er nytenkende og kan tilby mye interessant. Da vi ble kjent med teamet merket vi at det ble ennå mer aktuelt å samarbeide med dem. Teamet på IGH er personlige, serviceinnstilte og flinke på å følge opp.

Vi ble også fort begeistret for milk_shake! Vi syntes hvert enkelt produkt leverer noe unikt, både på pleie og styling. Det er en glede å samarbeide med IGH og kunne tilby kundene våre litt rimeligere produkter i toppklasse!