Lojalitetsprogram for din salong!

Lojalitetsprogram for din salong!

IGH Milkshake

Visste du at lojale kunder utgjør mer enn 60% av inntektene dine? Bak vårt lojalitetsprogrammet ligger det unik innsikt og smart programvare som gjør at du endelig kan være sikker på at kundene er interessert i å motta kommunikasjon fra deg. Finn dine unike segmenter og kombiner eksempelvis demografi og kjøpsdata for å kommunisere treffsikkert.

Dine lojalitetsmedlemmer behøver ikke huske et medlemskort. Kundenes fordeler er direkte knyttet til deres eksisterende betalingskort. De kan også automatisk motta digitale kvitteringer.

Ta vare på dine beste kunder

I et frisør og barbershopmarked som er konkurranseutsatt er det viktig å sørge for gjenbesøk. Retunerende kunder er verdifullt for din salong og bør bli anerkjent for sin lojalitet. Med vårt lojalitetsprogram kan du sette opp eksklusive tilbud og insentiver for å skape en lojal kundebase.

Fordeler for deg som salong

Økt omsetning

Med et effektivt lojalitetsprogram kan du indentifisere, følge opp og selge mer til de kundene som blir langsiktige kilder til økt omsetning. De bedriftene som skjønner dette bruker bevisst ressurser på kundelojalitet, fordi de ser det som den største driveren for økt omsetning.

Økt engasjement
Bedre kommunikasjon med kunder
Nøyaktig resultatmåling

Fordeler for dine kunder i salongen

Enkel registrering

Enkel registrering

Som medlem registrerer kunden seg enkelt én gang, deretter kjenner systemet kunden igjen automatisk når de handler i salongen din.

Automatisk bonus på sine kjøp

Automatisk bonus på sine kjøp

Hva er en bedre indikasjon på interesse enn faktisk kjøpshistorikk og handlemønster? Kundene dine kan få fordeler i transaksjonsøyeblikket, tjene bonuser og motta gavekort.

Skreddersydde tilbud

Skreddersydde tilbud

Lojalitetsprogrammet samler automatisk data, slik at din salong kan være relevant og presis i kommunikasjon. Dette gjør at du kan kommunisere riktig budskap på riktig tidspunkt og gi kunden skreddersydde tilbud.

Fordeler for din salong

Kunder får egen profilside

Kunder får egen profilside

Kunden får tilgang til sin egen "min side" der de får oversikt over sine kuponger og opptjent bonus. Dette gjør det enkelt for kunden å ha full oversikt.

Fornøyde og lojale kunder

Fornøyde og lojale kunder

Visste du at det er 75% mer sannsynlig at kunder kjøper fra en bedrift som gjenkjenner dem ved navn og kjøpshistorikk? Få unik kjøpsinnsikt og gjør kundene dine lojale.

Skap gjenbesøk

Skap gjenbesøk

Våre lojalitetsprogram er designet for å skape et unikt kundeforhold hvor kontakten er personlig, noe som får dine kunder til å føle seg spesiell. Få kunder til å komme tilbake med enkle insentiver.

Interessert i lojalitetsprogram? Ta kontakt